سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

ورق فرم داده شده گالوانیزه نیز در این سقفها به عنوان قالب ماندگار و همچنین المان کمکی به عضو کششی وجود دارد.

استفاده از این نوع سقف امکان اجرای همزمان چند سقف را به مجری طرح داده و سرعت تکمیل پروژه را بالاتر می‌برد.

فلاشینگها نیز از جنس گالوانیزه است که در لبه های محیطی و پیرامونی سقف های و کنار بازشوها و راه پله ها جهت دوربند و جلوگیری از ریزش بتن اجرا میگردد. فلاشینگها به صورت دوخم و به ارتفاع ۱۳ سانتی متر و از ورق گالوانیزه به ضخامت ۰٫۵ میلیمتر می باشد. فلاشینگها بر حسب نیاز دارای نشیمنهای ۵ و ۷ سانتیمتری هستند که توسط ملزومات نصب مانند میخ و چاشنی و پیچ به اسکلت سازه و یا لبه ورق عرشه فولادی نصب می شوند.

طراحی با استفاده از این فرضیات، اقتصادی‌ترین حالت را نتیجه خواهد داد، به این دلیل که موجب کاهش آرماتور محاسباتی مقطع خواهد شد.

سه روش کلی برای طراحی سقف‌های متال دک یا عرشه فولادی وجود دارد که طراح پروژه یکی از آنها را با توجه به شرایط پروژه انتخاب می‌کند. توضیحات هر یک از این روش‌ها در زیر آمده است.

مزایای استفاده از سقف عرشه فولادی شامل وزن سبک، زمان اجرای کوتاه، مقاومت بالا در برابر بارهای زنده و مرده، انعطاف‌پذیری در طراحی و نصب، مقاومت بالا در برابر حریق و زلزله و هزینه کمتر نسبت است.

نکته: آج، یک مولفه اختیاری در ساخت ورق فولادی است. به منظور ایجاد اتصال و درگیری بین بتن و ورق فولادی، برجستگی و فرورفتگی‌هایی را بر وی جان یا بال‌ها ایجاد می‌کنند.

گام عرشه فولادی به نوع و کاربرد آن بستگی دارد. معمولاً مهندس گام صحیح مورد نیاز را تعیین می‌کند. اگر می‌خواهید عرشه فولادی را در مناقضه خریداری کنید، باید توجه داشته باشید که گام صحیح را پیشنهاد بدهید.

تنها مشکل این سقف عرشه فولادی است که به دلیل هزینه تولید بالا، همه تولیدکنندگان عرشه توانایی تولید چنین پروفیل‌هایی را ندارند.

مهندس طراح عرشه باید الزامات مقاوت در برابر حریق را در طراحی سقف عرشه فولادی در نظر بگیرد. الزامات حریق ممکن است حاکم بر مقادیر مقاومت و جرم حجمی بتن باشد.

این قسمت از عرشه عمق‌های مختلفی دارند و همه به طور گسترده‌ای به‌عنوان یک روش مقرون به صرفه در ساخت کف و سقف استفاده می‌شوند.

فیلم آموزش مقدماتی انواع کف و سقف های سازه ای و غیر سازه ای در فرادرس کلیک کنید

بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانه و مواد افزودنی ساخته می‌شود. بتن‌ریزی، آخرین مرحله در اجرای سقف عرشه فولادی است. با ریختن بتن در ورق‌های ذوزنقه‌ای، یک کف کامپوزیتی برای طبقات بالایی به وجود می‌آید.

طراحان با کمک ورق‌‎های عرشه فولادی می‌توانند فضاها را طوری طراحی کنند که به‌جای قرارگرفتن در یک سازه ثابت، فضاهای متنوع‌تری را برنامه‌ریزی کنند. به‌این‌ترتیب در هزینه‌های ساخت‌وساز صرفه‌جویی می‌کنند.

Report this page